Ndërlidhjet

PARIS


Sindikatat dhe studentët në rancë kanë paralajmëruar për sot protesta të përbashkëta kundër ligjit të ri të punës. Me qëllim të uljes së tensioneve, presidenti Jacques Chirac, ka bërë thirrje për bisedime të menjëhershme ndërmjet qeverisë dhe protestuesve. "Kontrata e parë e punësimit është një element i rëndësishëm në luftimin e papunësisë. Kjo do të krijojë vende të reja pune për të rinjtë pa të drejta, të cilët janë viktimat kryesore të tregut të punës sot", tha Chirac.
XS
SM
MD
LG