Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Agim Çeku i shoqëruar edhe nga ministri i Transportit e Telekomunikacionit, Qemajl Ahmeti sot kanë shkuar për të vizituar në vendin e quajtur Guri i Shpuem, ku për shkak të rrëshqitjes së dheut pati mbetur e mbyllur për një muaj e gjysmë rruga kryesore që lidh Kosovën me Maqedoninë.
Ndërkaq java e ardhshme do të shënojë bartjen e kompetencave në fushë të drejtësisë dhe policisë nga UNMIK-u tek institucionet e Kosovës, të cilat do të testohen brenda tre muajsh për të marrë edhe kompetencat e mbetura tek UNMIK-u.
XS
SM
MD
LG