Ndërlidhjet

VARNA


Ministrat e brendshëm të vendeve të Evropës Juglindore kanë rënë dakord të rrisin bashkëpunimin në luftën kundër krimit të organizuar.
Në takim morrën pjesë përfaqësuesit e Shqipërisë, Turqisë, Bosnjës, Bullgarisë, Greqisë, Maqedonisë, Rumanisë dhe Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG