Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeminisrti i Kosovës, Agim Çeku ka vendosur që prej sot për trafik, pa kufizime, të hapet rruga Prishtinë – Shkup, që kohëve të fundit kalohej me kufizime. Këtë vendim ai e mori pas vizitës që i bëri vendit "Guri i Shpuem" ku kishte ndodhur shembja e dheut. Zoti Çeku deklaroi se "nuk ka ndonjë rrezik, mirëpo vazhdon mbikëqyrja dhe mirëmbajtja e këtij aksi rrugor".
XS
SM
MD
LG