Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në trevjetorin e luftës së udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara, që e pëmbysi regjimin e Saddam Huseinit, presidenti George Bush shprehu sot optimizëm për të ardhmen e Irakut. Ai tha se ka plan afatgjatë për stabilitet në Irak:
- Ne po implementojmë një strategji që do të çoj në fitore në Irak. Kjo fitore në Irak do ta bëjë këtë vend më të sigurtë dhe do të ndihmoj për krijimin e bazës së paqes për brezat që vijnë. Zoti i bekoftë trupat tona.
XS
SM
MD
LG