Ndërlidhjet

PARIS


Studentët francezë kanë planifikuar një protestë tjetër gjatë ditës kundër ligjit të ri të punës.
Ligjet e reja synojnë të zvogëlojnë papunësinë në mesin e të rinjve, por e bëjnë më të lehtë për kompanitë që të marrin dhe largojnë nga puna. Kritikët thonë se një ligj i tillë dëmton sigurinë në punë.
Studentët kanë bllokuar disa dhjetëra universitete në të gjithë vendin, derisa sindikatat kanë bërë thirrje për një ditë greve në shkallë vendi më 28 mars.
XS
SM
MD
LG