Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi Politik Strategjik ka propozuar formimin e një nëngrupi, që do të merrej vetëm me zgjidhjen e çështjes së Mitrovicës. Është propozuar që nëngrupin ta udhëheqë ish kryeministri Bajram Rexhepi.
Vetë Rexhepi konsideron se çështja e Mitrovicës do të jetë shumë vështirë të zgjidhet dhe se serbët e Kosovës përmes qytetit të ndarë do të mundohen të shantazhojnë zgjidhjen e statusit final të Kosovës.
XS
SM
MD
LG