Ndërlidhjet

VJENË


Dy diplomatë të lartë amerikanë, Richard Boucher dhe Stephen Rademaker, janë dërguar në Vjenë për të siguruar mbështetje ndërkombëtare për planin e Shteteve të Bashkuara për të ndarë teknologjinë civile bërthamore me Indinë.
India nuk e ka nënshkruar marrëveshjen për Mospërhapjen e armëve bërthamore, por Uashingtoni pohon se ndarja e teknologjisë civile bërthamore me Indinë do t'i forcojë përpjekjet për kufizimin e përhapjes së armëve bërthamore.
XS
SM
MD
LG