Ndërlidhjet

KABUL


Gjykata Supreme e Afganistanit tha se po përpiqet të gjejë zgjidhje të mirë për rastin e një afgani, i cili është konvertuar nga Islami në Krishterizëm, dhe tash mund të përballet me dënimin me vdekje.
Rasti i Abdul Rahman ka shkaktuar reagime të shumta ndërkombëtare.
Presidenti i SHBA George Bush tha se është thellë i shqetësuar që një njeri mund të dënohet me vdekje për bindjet e tij fetare.
Shqetësime kanë shprehur edhe Kombet e Bashkuara, Gjermania, Italia dhe Australia.
XS
SM
MD
LG