Ndërlidhjet

LOS ANGELES


Arabishtja është gjuha e huaj, e cila më së shumti preferohet të studjohet në kolegjet dhe universitetet amerikane.
Mediat raportuan se numri i studentëve që studjojnë gjuhën arabe është rritur për 10.600 apo 90% prej vitit 1998 deri në 2002.
Shumica besojnë që studentët janë të motivuar nga mundësitë për punësim në diplomaci dhe ushtri, apo nga dëshira për ta njohur më mirë Lindjen e Mesme.
XS
SM
MD
LG