Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot Kuvendi i Kosovës ka dëgjuar raportin e zëvendëskryeministrit dhe ministrit të pushtetit lokal, Lutfi Haziri lidhur me takimet e Vjenës mbi decentralizimin. Zoti Haziri i ka vlerësuar bisedimet të suksesshme dhe që krijojnë mjedis të përshtatshëm në rrugëtimin drejt pavarësisë së Kosovës.
Deputetët e grupeve të ndryshme parlamentare po vazhdojnë diskutimin rreth takimeve të Vjenës dhe paraqitjes së ekipit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG