Ndërlidhjet

GJENEVË


Janë konstatuar prova të shumta për lidhjet e ngrohjes globale dhe katastrofave natyrore, siç janë thatësirat dhe vërshimet, ka thënë Michel Jarrud, sekretar i përgjithshëm i Organizatës Meteorologjike Botërore.
Por kreu i agjencisë së Kombeve të Bashkuara për motin, tha se nevoiten të bëhen kërkime të reja për të parë lidhjet e ngrohjes globale dhe kushteve ekstreme klimatike, siç janë uraganët.
XS
SM
MD
LG