Ndërlidhjet

UASHINGTON


Gjatë fjalimit javor në radio, presidenti amerikan Bush tha se Amerika duhet të sigurojë kufijtë dhe të vendosë masa të ashpra për imigracionin.
Bush ka kërkuar nga Kongresi që të miratojë ligjin, i cili do t'i njohë lejen e përkohshme të qëndrimit rreth 12 milionë personave pa dokumenta, por duke përjashtuar mundësinë që atyre t'u jepet nënshtetësia amerikane.
Mbi 10 mijë imigrantë dhe mbështetës të tyre protestuan në Los Anxhelos kundër propozim ligjit në fjalë.
XS
SM
MD
LG