Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shtetet e Bashkuara planifikojnë të mbyllin bazën ushtarake në kampin Monti ne fund të këtij viti dhe trupat t'i vendosin të gjitha në kampin Bondstill.
Zëdhënësi i trupave amerikane në kuadër të KFOR-it ka konfirmuar rivendosjen e turpave në kampin Bondstill por nuk pranoi të konfirmonte edhe mbylljen e Kampit Monti në Gjilan.
Një sasi e vogël trupash do mbeten në këtë kamp deri në momentin që do vendsoet për mbylljen e tij
XS
SM
MD
LG