Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u do të formojë muajin e ardhshëm, një zyrë të veçantë prej 20 prokurorësh vendorë dhe ndërkombëtarë, të cilët do të trajtojnë raste specifike, kryesisht që ndërlidhen me korrupcionin në institucionet publike.
"Do të jenë 10 prokurorë vendorë dhe 10 ndërkombëtarë. Këta do të kenë jurisdikcionin në tërë territorin e Kosovës", tha drejtori i Departamentit të Drejtësisë Albert Moskowitz.
XS
SM
MD
LG