Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetari i komisionit për të zhdukurit në qeverinë serbe, Gvozden Gagiç ka paralajmëruar sot se deri në fund të qershorit administratës së UNMIK-ut në Kosovë do t'i dorëzohen të gjitha kufomat e shqiptarëve të Kosovës të gjetuar në tre varrezat masive në Serbinë Qëndrore. Dorëzimi i ardhshëm i kufomave të 60 civilëvë të vrarë në vitin '99 të gjetura në Batajnicë do të dorëzohën në Kosovë më 31 mars.
Në tre varrezat masive në Batajnicë, Peruçac dhe Petrovo Sello janë zbuluar 836 kufoma të shqiptarëve nga të cilët janë dorëzuar 650.
XS
SM
MD
LG