Ndërlidhjet

DURRËS


Takimi tre ditor i Durrësit i organizuar nga Këshilli Konsultativ për komunitete, ku merrnin pjesë përfaqësues politik të grupeve etnike në Kosovë, përfshirë edhe përfaqësues politik të pesë partive politike serbe, rezultoi i dobishem.
Sipas kryetarit të Lëvizjes Ora, Veton Surroi, në këto tre ditë diskutime, janë thelluar për çështje që kanë të bëjnë me ardhmërinë e Kosovës, dhe u reflektuan edhe pikëpamjet e minoriteteve për të ardhmen e Kosovës.
Një tjetër rezultat pozitiv sipas Surroit është inkuadrimi i listës Serbe që deri më tani në masën më teë madhe ka qenë e shkyçur nga proceset politike.
XS
SM
MD
LG