Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetari i komisionit për të zhdukurit në qeverinë serbe, Gvozden Gagiç ka paralajmëruar sot se deri në fund të qershorit administratës së UNMIK-ut në Kosovë do t'i dorëzohen të gjitha kufomat e shqiptarëve të Kosovës të gjetura në tre varrezat masive në Serbinë Qëndrore.
Në tre varrezat masive në Batajnicë, Peruçac dhe Petrovo Sello janë zbuluar 836 kufoma të shqiptarëve të vrarë gjatë luftës nga të cilët janë dorëzuar 650.
XS
SM
MD
LG