Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sektori i Monitorimit të Sistemit Ligjor, si pjesë e Departamentit të të drejtave të njeriut dhe sundimit të ligjit që vepron në kuader të Misionit të OSBE-së në Kosovë, ka publikuar sot një raport peër zhvillimin e sistemit te drejtësisë gjatë pesë viteve të fundit. Ndërsa janë identifikuar ende shumë mangësi e lëshime në këtë fushë, OSBE ka vlerësuar se për një periudhë prej gjashtë-shtatë viteve që nga mbarimi i luftës, drejtësia dhe gjykatat në Kosovë kanë shënuar përparime evidente.
XS
SM
MD
LG