Ndërlidhjet

PRISHTINË


Autoritetet serbe kthyen sot kufomat e 49 shqiptarëve të vrarë gjatë luftës në Kosovë e të gjetur në varrezat masive në Serbi.
UNMIK-u ka bërë të ditur se kufomat e kthyera sot janë nga Peja, Meja dhe Gjakova.
Nga 836 shqiptarë të gjetur në tre varreza masive në Serbi vetëm 679 janë kthyer.
XS
SM
MD
LG