Ndërlidhjet

SELANIK


Ministrat e tregtisë dhe energjisë të vendeve anëtare të BE-së dhe të 7 vendeve të Ballkanit, sot ranë dakord ta ratifikojnë marrëveshjen për krijimin e rregullave të përbashkëta për një treg unik energjetik.
Marrëveshja synon krijimin e një ambienti stabil për nxitjen e investimeve në fushën e energjetikës.
Deri tash, marrëveshjen e kanë ratifikuar nga Bullgaria dhe Kosova.
XS
SM
MD
LG