Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Agim Çeku ka pritur sot në një takim asosacionet dhe grupet punuese që punojnë për zbardhjen e fatit të personave të pagjetur të luftës. Këto asosacione kanë kërkuar ndihmën e kryeministrit të Kosovës në angazhimet e tyre për të shpejtuar procedurat në ndriçimin e fatit të këtyre personave, për çka kryeministri Çeku është përgjigjur pozitivisht.
XS
SM
MD
LG