Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian do t'i japë mbështetje të plotë përpjekjeve që vendet e Evropës Juglindore të nënshkruajnë një marrëveshje rajonale të tregtisë së lirë.
Kryeministrat e vendeve përkatëse do të takohen në Rumani gjatë javës. Pritet që marrëveshja të nënshkruhet me iniciativën e Paktit të Stabilitetit dhe në të marrin pjesë, Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Kroacia, Bosnja-Hercegovina, Moldavia dhe Serbia e Mali i Zi.
XS
SM
MD
LG