Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shërbimi Policor i Kosovës njoftoi se ka arrestuar një 38 vjeçar të dyshuar për tri sulme me mjete shpërthyese në korrik të vitit të kaluar. Shpërthimet kishin ndodhur në afërsi të selisë së OSBE-së, pranë ndërtesës së Qeverisë së Kosovës dhe shpërthimi i tretë në afërsi të selisë së UNMIK-ut. Policia ka rikujtuar se mjeti i katërt shpërthyes, i vendosur në afërsi të ndërtesës së Radio Televizionit të Kosovës, nuk qe aktivizuar.
XS
SM
MD
LG