Ndërlidhjet

NJU JORK


Kombet e Bashkuara kanë bërë të ditur se është e mundur që bota të pastrohet nga minat e tokës brenda disa vitesh e jo dekadash, siç ishte parashikuar.
Kreu i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan tha se ky qëllim është i arritshëm nëse pastrimi i minave dhe fushatat për ndërgjegjësimin dhe informimin e publikut vazhdojnë të mbështeten financiarisht.
Këto komente janë bërë sot në Ditën ndërkombëtare të luftës kundër minave.
XS
SM
MD
LG