Ndërlidhjet

MOSKË


Një grup mjekësh të specializuar në kirurgjinë plastike janë vendosur për një periudhë të shkurtër në Çeçeni për të operuar fëmijët e lindur me probleme apo të gjymtuar si pasojë e konfliktit 10 vjeçar.
Gjatë konfliktit në Çeçeni llogariten mbi 100 mijë civilë e ushtarë të vrarë dhe mijëra të tjerë të gjymtuar.
XS
SM
MD
LG