Ndërlidhjet

BRATISLAVË


Statusi i Kosovës do të jetë precedent edhe për kriza të tjera, ndërsa synimi që rasti i Kosovës të cilësohet si përjashtim dhe i papërsëritshëm, paraqet përpjekje për të abuzuar me normat ndërkombëtare ka deklaruar Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov.
Në një intervistë dhënë së përditshmes sllovake "Pravda", Sergei Lavrov vuri në dukje se sovraniteti i Kosovës domosdoshmërisht do të manifestohej dhe në konflikte të tjera.
"Është e rëndësishme që për Kosovën të gjendet një zgjidhje universale ka thënë Lavrov ndërsa përfundoi se është shumë herët të flitet për pavarësinë e Kosovës dhe aq më pak produktive të thuhet se për këtë tashmë është miratuar vendimi.
XS
SM
MD
LG