Ndërlidhjet

KUVAIT


Gratë në Kuvait kanë votuar për herë të parë në zgjedhje lokale. Ato mund të votojnë por gëzojnë të drejtën dhe të kandidojnë falë një vendimi të parlamentit. Votimi bëhet për këshillat komunal të qyteteve në Kuvait. Tashmë gratë mund të votojnë në të gjithë Lindjen e Mesme përveç Arabisë Saudite.
XS
SM
MD
LG