Ndërlidhjet

TIRANË


Italia i ka akorduar Shqipërisë një shumë prej 51.5 milion dollarësh për sistemin energjitik si dhe lidhjen e tij me rrjetin evropian te energjisë. Financimi në formën e një kredie të butë, do të përdoret për tre vitet e ardhshme, për ngritjen e një qëndre të re shpërndarjeje në Tiranë dhe një linjë 400 kilovat Tiranë –Elbasan, 55 kilometra të gjatë, si pjese kryesore e lidhjes me Malin e Zi dhe rrjetin evropian të energjisë
XS
SM
MD
LG