Ndërlidhjet

VIENE


Agjensia e Bashkësisë Evropiane mbi Racizmin tha se komuniteti rom vazhdon të përballet me shkallën më të lartë të diskriminimit në Evropë. Qëndra në Vienë e monitorimit të racizmit dhe ksenofobisë, tha se romëve u mohohen të drejta themelore përfshirë punësimin, strehimin, edukimin dhe shërbimin shëndetsor.
XS
SM
MD
LG