Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Agjensia për mbikqyrjen e Kombeve të Bashkuara ka akuzuar shefin e UNMIK-ut në Kosovë se ka dështuar në aksionet ndaj mashtrimit në rritje, korrupsionit dhe në menaxhimin e aeroportit të Prishtinës, që prej mesit te vitit 2004.
Por Soren Jessen-Petersen ka kundërshtuar përfundimet e raportit, duke u shprehur se ai nuk është mandatuar nga Kombet e Bashkura, të hetojë kompani në pronësi publike, sic është aeroporti i Prishtinës.
XS
SM
MD
LG