Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, shefi i administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Soren Jessen-Petersen dhe kryeministri Agim Çeku kanë garantuar se do të ndërmerren hapat e nevojshëm që Romët të ndihen qytetarë të barabartë me komunitet e tjera.
Shefi i UNMIK-ut ftoi të gjithë pjesëtarët e shoqërisë civile, të cilët vlerësojnë parimet liberale të demokracisë, të ngrihen kundër çdo forme të diskriminimit, jotolerancës dhe paragjykimeve ndaj pakicave, përfshirë këtu edhe romët.
XS
SM
MD
LG