Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupet punuese për kthimin e të zhvendosurve dhe komunitete po e shqyrtojnë Kornizën strategjike, që vitin e kaluar ishte miratuar nga Administrata ndërkombëtare dhe nga Qeveria e Kosovës. Kryeadministratori Soren Jessen-Petersen tha se "është thellë i shqetësuar me politikën e vazhdueshme të Beogradit për ti nxitur serbët e Kosovës që ti bojkotojnë dhe të largohen nga institucionet e Kosovës". Kryeministri Agim Çeku tha se prioritet i institucioneve është kthimi i të gjithë të zhvendosurve. Ky tubim do të zgjasë dy ditë.
XS
SM
MD
LG