Ndërlidhjet

TIRANË


Ligjvënës nga Evropa Juglindore vendosën të koordinojnë veprimet për të luftuar krimin e organizuar.
Parlamentarët nga Shqipëria, Kosova, Bullgaria, Bosnje Hercegovina, Kroacia, Moldavia, Serbi-Mali i Zi, Rumani dhe Parlamenti Evropian, ranë dakort të shkëmbejnë informacion dhe strategji të suksesshme lidhur me këtë çështje.
Gjithshka ishte rezultat i një seminari dy ditor të zhvilluar në Tiranë me temë “Angazhimi i Parlamentarëve të Europës Juglindore në luftën kundër krimit të organizuar”.
XS
SM
MD
LG