Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan George W. Bush dhe sekretari i mbrotjes Donald Ramsfeld kane hedhur poshtë kërkesën për dorëheqjen e këtij të fundit, të kërkuar nga disa ish gjenerale. Ata kritikojnë vendimet e SHBA-së lidhur me Irakun.
Por gjatë njeë interviste të dhënë në televizionin Al-Arabia, Rumsfeld u shpreh:
" Ka njerëz që qëndrojnë jashtë, të cilët janë pension, që shohin pas, që thonë këtë apo atë, kjo eshte mirë, ata duhet të bëjnë këtë. Por kjo nuk i jep atyre asnjë të drejtë"- theksoi Ramsfeld.
Nje ditë më parë presidenti Bush, neë një deklaratë të tij u shpreh se Ramsfeld, gëzon mbështjen e tij të plotë, për atë që Bush e cilesoi, koha historike dhe e sfidave për Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG