Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë është themeluar një parti e re politike, që përfaqëson komunitetin serb. Partia e Pavarur Liberale do të çertifikohet sot në Prishtinë nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë.
Kryetari Sllobodan Petroviq ka thënë se kjo parti do të jetë e përkushtuar për përfaqësimin dhe mbrojtjen e interesave dhe vlerave kombëtare të Bashkësisë serbe në Kosovë dhe jashtë saj. Ai ka thënë se qëllim i kësaj partie është parandalimi i zhvendosjes së serbëve, kthimi i qëndrueshëm dhe përfshirja në rrjedhat shoqërore në Kosovë.
XS
SM
MD
LG