Ndërlidhjet

TIRANË


Banka Evropiane për Rikonstruktim dhe Zhvillim do të investoj afro 188 milionë euro në infrastrukturën e Shqipërisë, në sektorët privatë dhe financiarë gjatë dy viteve të ardhshme, ka njoftuar sot kjo Bankë. Banka ka thënë se ishte e kënaqur me progresin e Shqipërisë në reformat fiskale dhe makroekonomike, por ka kërkuar nga Shqipëria përmirësimin e drejtësisë, eliminimin e korrupsionit dhe reduktimin e nivelit të varfërisë.
XS
SM
MD
LG