Ndërlidhjet

BUKURESHT


Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës Hashim Thaçi u ka bërë thirrje serbëve të zhvendosur që të kthehen në Kosovë.
"Ashtu si të gjithë qytetarët e Kosovës, ata janë të mirëseardhur dhe ne do t'ua garantojmë gjitha të drejtat dhe pronën. Ne nuk i shohim serbët si kundërshtarë por si partnerë në rrugën e integrimeve", ka deklaruar Thaçi në takimin e udhëheqësve politikë të vendeve të rajonit.
Duke shfaqur keqardhje që serbët nuk integrohen në institucionet dhe shoqërinë kosovare, Hashim Thaçi u ka bërë thirrje serbëve që të marirn pejsë në jetën demokratike të Kosovës.
XS
SM
MD
LG