Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi Negociues për statusin e Kosovës ka finalizuar
dokumentin me të cilin do të shkojë në Vjenë, për të
paraqitur pozicionin e Prishtinës lidhur me kufijtë e
rinj të komunave, ku parashihet të formohen dhe komuna
të reja, si dhe pjesën e planit që flet për zgjidhjen
e problemit të Mitrovicës. Ndërsa nuk është bërë
publike oferta e Prishtinës për numrin e komunave të
reja, po në këtë takim është përcaktuar dhe
delegacioni që do ta përfaqësojë Kosovën në takimin e 4
dhe 5 majit në Vjenë, i cili mbetet në përbërjen e
njëjtë nga takimi i fundit.
XS
SM
MD
LG