Ndërlidhjet

LONDËR


Oraganizata Amensty International thotë se qeveria e Shteteve të Bashkuara "po krijon klimë në të cilën tortura mund të lulëzoj" nëpërmjet të trajtimit të dyshuar johuman ose degradues të të burgosurve dhe të të arrestuarve si në Shtetet e Bashkuara ashtu edhe në burgjet amerikane në mbarë botën. Në raportin e publikuar sot në Londër, grupi për të drejtat e njeriut thotë se qeveria amerikane ka dështuar të ndërmarrë masa efektive për parandalimin e torturës dhe për të vendosur dënime përkatëse për ata që kanë bërë torturë.
XS
SM
MD
LG