Ndërlidhjet

PRISHTINË


Udhëheqësit fetarë të komuniteteve krishtere, myslimane dhe hebreje të Kosovës, sot kanë bërë një thirrje të përbashkët për rindërtimin e monumenteve fetare që janë dëmtuar nga konfliktet ndëretnike në Kosovë.
Thirrja u bë në përmbyllje të takimit të organizuar nga Kisha Norvegjeze e Ndihmës, e cila i tuboi bashkë përfaqësuesit e Kishës Ortodokse Serbe, Kishës Katolike, Bashkësisë Islame të Kosovës dhe të komunitetit hebraik.
Takimi dyditor u mbajt në Patrikanën e Pejës.
XS
SM
MD
LG