Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Kosova e konsideron kufirin e mëparshëm administrativ me Maqedoninë si kufi të vlefshëm ndërkombëtar mes dy vendeve. Shënimi i vijës kufitare është një çështje teknike e cila nuk duhet të shikohet si pengesë për avancimin e bashkëpunimit biletarel në të gjitha fushat", thuhet në një kumtesë të Qeverisë së Kosovës në prag të takimit të nesërm mes kryeministrit të Kosovës dhe atij të Maqedonisë.
Më tej në komunikatë thuhet se shënimi i vijës kufitare do bëhet në një moment të përshtatëshëm dhe në frymën e fqinjësisë së mirë dhe në bazë të së drejtës ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG