Ndërlidhjet

PRISHTINË


Të gjitha angazhimet e spektrit politik e intelektual të Kosovës këtë vit duhet të orientohen nga bërja e shtetit të Kosovës, ka thënë sot kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj në Kuvendin e katërt zgjedhor të Aleancës së Gruas. Ai tha se shteti i Kosovës është një domosdoshmëri dhe krijon një perspektivë të mirë për një rajon të qetë dhe të integruar në strukturat evropiane.
Zhvillimi demokratik dhe ekonomik i Kosovës, pastaj qasja ndaj integrimeve dhe raportet me fqinjët, do të jenë sfida të procesit të ndërtimit të shtetit të Kosovës, ka thënë Haradinaj.
XS
SM
MD
LG