Ndërlidhjet

PRISHTINË


Studentët e universitetit të Prishtinës po protestojnë në shenjë të pakënaqësisë me gjendejn e krijuar në këtë institucion, pas mosmarrëveshjeve të fundit ndërmjet Ministrisë së arsimit dhe Rektoratit të Universitetit. Dje studentët e bojkotuan mësimin duke kërkuar shfuqizimin e një udhëzimi që Ministrisë i jep të drejtën për të ndërhyrë në Universitet. Gjendja në Universitetin e Prishtinës do të diskutohet në seancën e Kuvendit të Kosovës më 12 të këtij muaji.
XS
SM
MD
LG