Ndërlidhjet

PRISHTINË


Studentët e universitetit të Prishtinës kanë protestuar në shenjë pakënaqësie për gjendjen e krijuar në këtë institucion, pas mosmarrëveshjeve të fundit ndërmjet Ministrisë së arsimit dhe Rektoratit të Universitetit. Dje studentët bojkotuan mësimin, duke kërkuar shfuqizimin e një udhëzimi që i jep ministrisë, të drejtën për të ndërhyrë në Universitet. Gjendja në Universitetin e Prishtinës do të diskutohet në një seancë të Kuvendit të Kosovës që do të mbahet në datën 12 maj.
XS
SM
MD
LG