Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pozita dhe opozita në Kuvendin e Kosovës kanë shfaqur qëndrime të kundërta rreth gjendjes në Universitetin e Prishtinës.
Në një seancë të jashtëzakonshme parlamentarët kanë debatuar për gjendjen e krijuar në Universitetin e Prishtinës. Megjithatë Kuvendi nuk ka ndërmarrë ndonjë vendim, që do të çonte në zgjidhjen e problemeve dhe shtensionimin e raporteve Ministri e Arsimit- Universitet.
XS
SM
MD
LG