Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian e ka shtyrë për në tetor vendimin nëse Bullgaria dhe Rumania do të mund t'i bashkangjiten Bashkimit Evropian.
Kryetari i komisionit, Jose Manuel Barroso i tha Parlamentit Evropian se 1 janari i vitit 2007 mbetet afat real për anëtarësim, por dy vendet duhet t'i kapërcejnë problemet serioze në luftimin e krimit të organizuar, korrupsionit, zbatimin e reformave në gjyqësi dhe politikat kyçe të Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG