Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendësi i të dërguarit te posaçëm të KB per statusin, Albert Rohan, është takuar me Grupin Negociator të Kosoves dhe perfaqesuesit e komunitetit serb.
Në kuadër të perpjekjeve për të arritur koncesione nga Prishtina dhe Beogradi mbi decentralizimin e pushtetit vendor në Kosovë, z. Rohan me vete ka sjellur edhe një dokument përmbledhes mbi çeshtjet rreth të cilave, sic thuhet, ka hapësire për kompromis. Keto çeshtje kryesisht kanë të bëjnë me numrin e komunave të reja me shumicë serbe që duhet të krijohen nëpërmjet decentralizimit.
XS
SM
MD
LG