Ndërlidhjet

BRUKSEL


Zgjerimi i Bashkimit Evropian do të ngadalësohet pas hyrjes së Rumanisë dhe Bullgarisë.
Komisioneri Evropian për zgjerimin Oli Rehn tha se pas kësaj nuk do të kishte anëtarë të rinj deri pas reformave të vitit 2009.
Rehn ka shtuar se Islanda që nuk është vend kandidat mund të anëtarësohet para Kroacisë.
XS
SM
MD
LG