Ndërlidhjet

PODGORICË


Ka filluar në Mal të Zi heshtja zgjedhore, 48 orë para referendumit të së dielës për pavarësinë e Malit të Zi.
Votuesit në fletat e votimit duhet t'i përgjigjen me po ose jo pyetjes "a dëshironi që Mali i Zi të jetë shtet i pavarur me të gjitha të drejtat dhe detyrimet ndërkombëtare?".
XS
SM
MD
LG